1 (2)

Ervaringen

Ervaring 1

Nadat ik een aantal keren iets had gelezen over een Ayahuasca ceremonie was ik al snel geïnteresseerd. Het liet me eigenlijk niet meer los. Het is zoals ze zeggen, moeder Ayahuasca roept je. Ik was nieuwsgierig en vond het tegelijkertijd ook eng. De weken daarna heb ik mijn research gedaan en al snel nam ik de beslissing om de ervaring aan te gaan om mezelf beter te leren kennen, om antwoorden te krijgen.

Het was een dag om nooit te vergeten, ik voelde me meteen heel veilig bij de begeleiders. Ik had gedacht dat ik de meest mooie beelden te zien zou krijgen, maar Ayahuasca geeft je niet wat je wil, het geeft je wat je nodig hebt.
De reis zelf was heel zwaar, zowel fysiek als mentaal. Pas in de dagen daarna werd mij duidelijk dat ik een heel duidelijk beeld had gekregen over mezelf. Er werd mij letterlijk getoond waar ik vastliep in mezelf.
Nu maanden later komen de beelden nog dagelijks aan me voorbij. Het is dus een blijvende ervaring. Ik kan hier verder mee, het heeft me veel gebracht!

Ervaring 2

Spirituele Groei!!
Al jaren ben ik op zoek naar meer rust en geluk in mijn leven.
Na veel onderzoek ben ik bij Julia terecht gekomen om deel te nemen aan Ayahuasca ceremonie.
Ik had al veel gelezen en gezien op het internet, maar ik was bloednerveus om deel te nemen.
Nadat ik eerst werd ontvangen en een kop thee had gedronken, voelde ik me al gelijk rustiger. Alsof alles van me afviel. Ik ben geloof ik wel 6 x naar het toilet moeten gaan voordat we starten 
Ik had een privé sessie, wat me heel goed is bevallen.
Op internet had ik gelezen dat het waarschijnlijk beter is om het in een groep te doen, maar omdat ik erg gevoelig ben en vaak onzeker in een groep, wilde ik het eerst eens een keer alleen doen.
Na een half uurtje merkte ik dat ik dat ik heel veel kleuren zag, meer zoals een caleidoscoop. En enorm veel witte lichtflitsen, zó wit!! Zo wit heb ik nog nooit gezien. Het deed niet pijn aan mijn ogen, want het was een hele fijne kleur wit!!
Ook zag ik in deze kleuren dieren tevoorschijn komen. Zo heb ik een luipaard gezien, en ben mee gevlogen met een Adelaar. Wat een geweldig gevoel is dat!! En ik kon ook contact maken met het luipaard. Ik zag moeder Ayahuasca, ze nam mij mee naar plaatsen en heeft me dingen laten zien en voelen.
Ik wilde nog verder met haar mee, maar ik werd bang. Iets overviel mij waardoor ik niet mee kon gaan met moeder Ayahuasca. Het is net alsof je eerst iets moet doen, iets inleveren, iets verwerken, voordat het weer mooi wordt!
Overgeven heb ik niet gehad, wel wat vaker naar de wc gegaan maar verder geen lichamelijke ongemakkelijkheden.
Nu, 2 weken later, krijg ik nog steeds beelden terug, en inzichten waarom ik sommige dingen gezien heb.
Het is alsof je plots de dingen anders ziet, anders benaderd..en wat nog het mooiste is, is dat ik me veel minder eenzaam voel dan van te voren! Wij zijn allemaal verbonden met elkaar, dus je bent nooit alleen!!
Julia, en je moeder, die overigens ook een geweldige vrouw is, hartstikke bedankt. Ik kom snel weer terug!

Ervaring 3

Beste Julia,
Ten eerste nogmaals mijn complimenten en bedankje voor hoe jij ons begeleid hebt, super! Zekers heb ik nawerkingen en inzichten, na thuiskomst was ik zooooooo rustig dat mijn oudste zoon van 11 zo ongeveer in me wilde kruipen, knuffelen, aaien wat hij normaliter nooit zou doen. Dit was een mooi cadeautje voor de zware reis die ik afgelegd had vorige week dinsdag. Ik ben mezelf steeds bewuster aan het worden van dimensies waarin ik af en toe zit, de energie die mij hierdoor onttrokken wordt en het feit dat ik meer naar mijn eigen lichaam met gaan luisteren. Graag kom ik dan ook een keer met mijn man terug voor een volgende reis. Veel liefs

Ervaring 4

Hoi julia, wil je laten weten dat het met met mijn vriendin super goed gaat sinds het bezoek bij jou. Schouderklachten die ze al twee jaar had zijn weg. Ze maakt zich helemaal niet zo druk meer om alles. Is veel relaxter en slaapt veel beter. Is gelukkiger en depressiviteit is weg. Echt super. Bedankt nog 😀 😀

Ervaring 5

Bei Julia eine Ayahuasca-Zeremonie zu machen lohnt sich sehr und ich kann es jedem empfehlen! Ich war dieses Jahr schon drei Mal dort. Man befindet sich in einem schönen Zimmer mit ebenso wunderschöner Musik  und man hat das Gefühl man wird gut umsorgt. Auch wenn schwierige Gefühle wie Angst, Verzweiflung oder Traurigkeit auftreten, ist sie zur Stelle und nimmt einen liebevoll in den Arm oder regt einen mit den richtigen Fragen zum Umdenken an.  So kam ich auf den Gedanken, dass, als ich das Gefühl hatte, etwas hält mich im Nacken ständig fest, ich es selber bin, die sich nicht erlaubt weiterzugehen (sich weiter zu entwickeln).

An Ayahuasca allgemein liebe ich, dass ich nichts Vergleichbares auf der Welt kenne, das einem so sehr hilft, die ganzen alten behindernden Blockaden, Konditionierungen, Gedankenmuster, etc. zu hinterfragen und langsam sich davon zu lösen. Wir sind so sehr gefangen in unserem „tiefen Schlaf“ dass wir gar nicht merken, um was es überhaupt geht im Leben. Mit Ayahuasca sah ich zum ersten Mal klar. Ich sah die Welt mit neuen Augen. Es gehört Mut dazu, klar, aber es lohnt sich!

Und ich liebe es, wenn ich Ayahuasca getrunken habe, draußen unter freiem Himmel zu sein, die herrliche Luft ganz tief einzuatmen und mich mit der unendlichen Freiheit und Weite des Himmels zu verbinden. Dies alles ist bei Julia im Hof möglich. Im September brachte sie mir direkt 2 Decken übereinander, so dass ich problemlos sogar die ganze Nacht draußen verbringen konnte! J Hierfür nochmal vielen lieben Dank liebe Julia! Und überhaupt ganz lieben Dank für deine liebevolle und Betreuung jedes Mal in einer Zeremonie!

Ich freue mich schon auf nächstes Mal!

Annika (32 Jahre) aus Deutschland

Vertaling:

Bij Julia aan een ayahuasca ceremonie deelnemen is zeer de moeite waard en ik zou het iedereen aanraden!

Dit jaar was ik er drie keer. Het is gelegen in een mooie kamer met een al even prachtige muziek en je voelt je goed verzorgd. Wanneer moeilijke emoties zoals angst, wanhoop of verdriet zich voordoen is Julia ter plaatse, en sluit haar armen liefdevol om je heen en stelt de juiste vragen zodat je alles op een andere manier te bekijkt. Ik had tijdens de Reis namelijk  het gevoel dat er iets was dat mij voortdurend in de nek stevig vasthield, En ik ben erachter gekomen dat ik dat zelf was. Ik hield mezelf tegen in mijn ontwikkeling.

Wat ik zo mooi vind aan Ayahuasca in het algemeen is dat het nergens mee te vergelijken is. Het is een medicijn dat werkelijk helpt bij blokkades, conditioneringen, etc. We zijn zo zeer gevangen in onze eigen ‚diepe slaap‘ dat we helemaal niet meer weten waar het om draait in het leven. Met Ayahuasca was het me gelijk al bij de eerste keer duidelijk!! Ik zag de wereld door andere ogen. Je hebt er moed bij nodig, dat zeker, maar het loont zich zeker weten!!

Als ik Ayayhuasca heb gedronken houd ik ervan om buiten te zijn in de open lucht, het diep inademen van de frisse lucht en om me te verbinden met de oneindige vrijheid en uitgestrektheid van de hemel. Dit is allemaal mogelijk bij Julia in de tuin. In september brachten ze me direct 2 dekbedden buiten, dus ik kon zelfs gemakkelijk  de nacht doorbrengen daar! J Nogmaals veel dank lieve Julia! En hoe dan ook veel dank voor je liefdevolle en zorg elke keer in een ceremonie!
Ik kijk uit naar de volgende keer!

Annika (32 jaar oud) uit Duitsland

Ervaring 6

 Een aantal weken geleden een duo ceremonie gedaan.Wij hadden nog geen ervaring in het drinken van Ayahuasca, dus we waren erg nerveus.Ik was bang dat ik zou gaan overgeven, maar dat heb ik niet gedaan, heb me zelfs heel goed gevoeld tijdens de reis.De reis was zó bijzonder!! Alles gezien en overal antwoord op gekregen, van voor tot achter, van begin tot het einde. Echt FANTASTISCH!! Ik raad iedereen die met levensvragen of trauma’s zit, aan om dit echt een keer te doen! De antwoorden die je krijgt zijn verbluffend! Het heeft mij een totaal andere visie op mijn leven gegeven, en daar ben ik moeder Ayahuasca en Julia heel erg dankbaar voor. Ik heb de levensvreugde weer terug gevonden. Bedankt!! Ik kom zeer zeker terug

Ervaring 7

Als verjaardagscadeau kreeg ik van mijn vrouw een Ayahuasca ceremonie. Ik ben al jaren down, sinds een jaar werkeloos en zie het vaker helemaal niet meer zitten. De huisarts had mij geadviseerd om met antidepressiva te gaan starten maar dit wilde ik totaal niet. Op aanraden van een vriend, die een aantal maanden geleden ook een ceremonie heeft gedaan bij Julia, toch maar de moed bij elkaar geraapt om het dan toch eindelijk te gaan doen. Jeetje, wat een inzichten!! Wat een ervaring! De reis was heftig en zwaar in het begin, maar naar mate de reis vorderde kwamen de inzichten. Ik ben al jaren niet meer zo opgewekt, mijn vrouw kent mij niet meer terug. Wat ben ik enorm dankbaar! Zo dankbaar dat ik over een poosje dit nogmaals samen met mijn vrouw ga doen! Groet B

Ervaring 8

Twee weken geleden een ayahuasca ceremonie gedaan in een groepje van vijf personen. Ik was bang dat ik het misschien niet zo prettig zou vinden met meerdere mensen tegelijk, maar dit was helemaal niet het geval. Wat een bijzondere en lieve mensen bij elkaar. Het fijne hiervan is dat je de ervaring kunt delen, en vragen kunt stellen na je reis. Wat je wilt vertellen en delen kun je delen, en wat je liever privé houdt dat houd je privé! Ook zo bijzonder dat iedereen een andere ervaring heeft. Ik heb een geweldige ervaring gehad en ben blij dat ik die stap heb durven zetten. Ik kom zeer zeker nog eens terug! Groetjes uit Sittard

Ervaring 9

Lieve Julia,

Ik kijk nog dagelijks terug op mijn heftige, maar vooral fijne Reis bij je. Er is me ontzettend veel duidelijk geworden. Veel zaken die tijdens de therapeutische MDMA sessie door mij uitgesproken werden, werden nu van beeldmateriaal voorzien. En dat maakt het voor mij nog duidelijker en tastbaarder.
Ik stond versteld ervan hoe makkelijk ik vertrok al op de Mao remmer. Ik heb ook mogen ervaren dat ik niet alleen besta uit lichaam, geest en emotie. Maar ook uit energie. Wat lag er nog veel verstoring op energetisch vlak, wat er uit wilde. Het lucht zo extreem op. Ik voel me kilo’s lichter. Die opschoning heeft er ook voor gezorgd dat ik anders naar het stuk voeding kijk op het moment. Ook daar kwam veel bewustwording. Er zat ook een enorme pijn, die ik totaal niet verwacht had. Ik ben toch meer bezig geweest met vulling dan met voeding. En het is zo oud. Ik voel me nu helemaal niet leeg, maar heel veel momenten intens gelukkig. Dus laat ik stoppen met opvullen! Ik ervaar nu ook geen twijfel meer naar mijn ouders.

Ook het stuk willen weten en moeten weten. Ik heb ze steeds sneller door en kan er dan met steeds meer mildheid en zachtheid een hallo aangeven. Dat geeft me meer rust.

Mooi om te ervaren dat mijn kernwaarden zo sterk in beeld bleven komen. Kort bij mezelf, eenvoud, natuurlijkheid, geen toevoegingen van buitenaf, terug naar de essentie. De verbondenheid die zich in breedbeeld liet zien van samenwerking in de toekomst. Alles op de juiste tijd en het juiste moment. Het komt van achter me. Het komt wanneer het er klaar voor is en er is al veel in beweging. Ook bevestiging van het stuk wat nog bij de ander open ligt en nog aangegaan mag worden. Met mijn hulp, maar in de Reis voelde ik ook de berusting en het vertrouwen dat dat mogelijk ook kan met andere handen die aangereikt worden.

Verwondering naar moment met mijn stiefdochter. Verzoening? Maar voor ik het binnen kon laten, vervaagde het beeld en kwam er een donkerte. De vraag die sterk naar boven kwam, “Maar waar is het gevoel?” Dit kunnen delen met mijn wederhelft. Geraaktheid, maar ook inzicht en bewustwording hoe de situatie echt in elkaar zit. En daardoor weer meer ruimte en begrip voor elkaar.

Gedragenheid binnen gezin en ook naar mijn toekomstdromen. Sluit aan, groeit mee, voel openheid en steun. Tijdens mijn Reis had ik ook weer de nodige aanmeldingen voor mijn nieuwe manier van werken op mijn telefoon staan. Zelfs toen werd er voor me gezorgd!

De zin die door de hele Reis meereisde. “Schoonheid laat zich niet zomaar zien”. En de afsluiter. Samen met mijn gezin in het autootje van Mister Bean. De eenvoud voor mij. Kijkend naar het beeldscherm, het verhaal, de Reis. Mijn derde oog wat open ging en zich verbond met mijn hart en mijn handen. Ik voel me steeds meer gesteund en gesterkt in hetgeen ik tegen kom en doe. En wat mijn handen allemaal kunnen en (mogen) doen.

En dan het thema tijd….. Eens wat vaker in de achteruit. In de vertraging. Mezelf en de ander de ruimte geven om te voelen. Om het binnen te laten. En eens te liefkozen.

Mijn liefde voor muziek, dans, gitaar. Ook daarin in beweging komen en blijven. Vrije expressie.

Julia, ik heb je ondersteuning als heel prettig ervaren. Ook voelde ik dit bij Roger die mij fijn thuis bracht. Ik voelde me na een heerlijke douche een fijne mama en heb nog heerlijk bij kunnen praten in alle rust met mijn partner, waar ik alle begrip van kreeg. Mijn zoon vroeg me of ik ook een toets had gehad en hoe ik het gedaan had hahaha. Ik heb hem de bevestiging gegeven dat ik mijn toets met groot succes had afgelegd!

Nu mag alles nog meer zakken en plek krijgen in mijn leven. We gaan elkaar beslist nog eens zien!

Ayahuasca is een magisch goedje dat je naar de kern, je essentie brengt, zo mooi! Ook al lig je meer dan 7 uur op een matrasje, het is keihard werken. Maar dat wat het opbrengt, is het dubbel en dwars waard.

Een intens gelukkig mens.

Ervaring 10

Lieve Julia,

Graag deel ik hoe de 1e reis voor mij persoonlijk heeft uitgepakt.
Ik had geen idee wat ik kon verwachten en ik wilde me niet gek laten maken door alle verhalen op het internet.
Daarom ben ik er zonder verwachtingen ingestapt, het was een hele bijzondere ervaring.
Een achtbaanrit door mijn onderbewuste, geen angstige ervaringen, geen tranen en geen gelach. Stil als in de bioscoop kon ik naar situaties kijken die in mijn systeem aanwezig zijn. Helder van geest en bijzonder alert. Bizar.
De mooie en perfect passende muziek en jouw lieve hulp bij misselijkheid en toiletbezoek zorgt voor een veilig en geborgen gevoel.
Niet alles wat ik gezien heb is me meteen duidelijk, toch vertrouw ik erop dat het met de tijd op zijn plek valt.

Waar ik niet direct bij stil had gestaan was het effect wat de Ayahuasca op mijn lichaam heeft.
Al jaren heb ik last van slecht/onrustig slapen, een slecht functionerende vochthuishouding, opgezette buik.
Sinds de reis slaap ik als een roosje, geen opgezette buik en zelfs mijn vochthuishouding is weer op pijl.
Dit bereik ik normaal alleen na 1 week vasten en veel mediteren. Zelfs mijn hoofd is rustig en mijn energie voelt heel fijn.
Geen gestress en gehaast meer in mijn body & mind, Heerlijk!!

Het was een inhoudsopgave die ik heb mogen bekijken van mijn eigen boek, er zullen meerdere reizen volgen om me
in de hoofdstukken te mogen verdiepen.

Dank dat je mij de mogelijkheid geeft dit te mogen ervaren…. Tot de volgende x

Liefs,
Melanie

Ervaring 11

Hoi Julia,

Van de ayahuasca heb ik veel geleerd de afgelopen week. Na de sessie voelde ik me heel licht en positief, het was duidelijk dat er veel negativiteit uit mijn psyche verdwenen was, ik moest alleen nog gaan ondervinden wat er nou precies veranderd was.
Ook had ik de behoefte om veel grondende activiteiten te doen om weer terug naar de aarde te komen. Sporten en werken heeft me hierbij heel goed geholpen.
Een dag na de sessie voelde ik ook dat een bepaald emotioneel trauma naar boven kwam, dat een lange tijd verborgen lag onder andere patronen die ik mezelf had aangeleerd. In eerste instantie wist ik het niet te plaatsen, maar het werd me al snel duidelijk was het was dat ik voelde.
Ik heb in het verleden veel problemen gehad met de emotionele connectie met mensen die het dichtst bij me staan: altijd een dynamiek in de thuissituatie die me heel minderwaardig liet voelen. Hierdoor heb ik me zoveel mogelijk afgezonderd van mijn gezin. Dit resulteerde in depressie en het altijd op mijn hoede zijn bij leeftijdsgenoten, bang om nog meer gekwetst te worden. Ik ben al jaren over de depressie heen en heb hier al lange tijd geen last van. Wel ben ik altijd nog op mijn hoede geweest en dit heeft me belemmerd om me echt open te stellen naar mensen die ik niet heel goed ken.
Wat de ayahuasca heeft gedaan is de angst om gekwetst te worden door mensen om me heen voor een groot deel weggenomen. Dit biedt mij de vrijheid om betere banden te vormen met mensen om me heen (iets waar ik al lange tijd mee worstel, maar altijd blijf proberen). Ook de wond waaruit dit is voortgekomen is naar de oppervlakte gebracht en in de loop van de week is dit begonnen te helen. Ik ben de afgelopen week stukken assertiever geweest naar mensen om me heen (in plaats van altijd de confrontatie uit de weg te gaan) en ben in staat mezelf dieper open te stellen, zonder me bedreigd te voelen. Het is belangrijk voor me geweest om te realiseren dat ik nog een flinke emotionele brok meedroeg, dit geeft me meer inzicht in mezelf.
Hiernaast heb ik een dieper inzicht gekregen in de ziel. Al jaren ben ik me aan het verdiepen in het chakra systeem en hoe dit precies werkt. Hier heb ik veel nieuwe ideeën over gekregen de afgelopen week. Ik denk dat als het onderbewuste vrij is van beklemmende patronen, prana een stuk vrijer kan stromen en dit een grote sprong zal zijn in de ontwikkeling van ieder mens.
Ik wil je heel erg bedanken voor de mogelijkheid die je me hebt gegeven om de ayahuasca te ervaren. Het was heel mooi en leerzaam. Wanneer ik klaar ben voor de 2e sessie krijg je van me te horen! Groetjes P uit Sittard

Ervaring 12

What an incredible journey! At first me and my friend were a little bit nervous but Julia gave us a warm welcome and started telling us about ayahuasca. She told us what it is and what we could expect and how the ceremony woud go. Slowly we felt at home and became calm and at peace. After that Julia showed us the room we would be in and that room is beautiful and perfect for an ayahuasca ceremony. There was beautiful music playing and a nice warm and very nicely decorated room, just perfect! Once we took the ayahuasca and started our journey, Julia had supported us so much and watched over us so good that sometimes I thought she was mother ayahuasca ?. She has so much knowledge and experience and does what she does with love and patience and knows exactly what to do and when to do it. I am very happy that I chose this ceremony over the others in Holland because I couldn’t imagine anything better! Thank you so much Julia you are an angel.

Ervaring 13

Wow ! dat is wat ik kan zeggen over mijn eerste ayahuasca ceremonie bij jou Julia.
Wat had ik een hoop vragen waar ik antwoord op hoopte te krijgen tijdens deze bijzondere reis die ik bij jou heb mogen ervaren.
Mijn intentie was om meer inzicht te krijgen in mijn verslavingsproblematiek, en dit leek me ook een juiste intentie om de sessie mee in te gaan.
Achteraf gezien heb ik veel kostbaardere dingen ervoor teruggekregen in fysieke en mentale zin.
Van kinds af aan liep ik al letterlijk op mijn tenen waardoor ik een hele hoge lichaamsspanning had.
Deze spanningen hebben mij altijd enorm in de weg gezeten en tijdens de ceremonie kwam ik in een diepe lichamelijke en geestelijke ontspanning die zijn weerga niet kent.
Ook kreeg ik een vorm van liefde over me heen die ik nog nooit had gevoeld.
De liefde voor mezelf die van binnenuit kwam, was gewoon fantastisch om te voelen.
Een hele grote negatieve lading lijkt wel uit me te zijn gevloeid waardoor ik op fysiek en mentaal vlak veel meer ontspannen ben.
Door de verminderde spanning sta ik zelfs rechter op mijn voeten zonder dat ik het gevoel heb dat iemand een mes in mijn kuiten steekt.
Verder merkte ik ontzettend op hoe bepalend je gedachten zijn voor hoe je jezelf voelt en ziet , en ik weet zeker dat dit een stuk positiever is dan voorheen.
Ayahuasca gaat dieper dan woorden.

Ik weet dan ook zeker dat ik na de integratie van het geleerde, er een vervolg gaat komen om meer van mezelf te mogen ontdekken.
Ten aanzien van mijn verslaving is er weinig aan bod gekomen tijdens de reis ,maar wat ik wel kan zeggen is dat de zucht naar het middel afgenomen is en dat dit uiteraard ten goede komt van mijn lichamelijk en geestelijk welzijn.
Er lijkt een cirkel doorbroken en nu is het aan mij om op dit pad te blijven.
Julia, ik wil je enorm bedanken voor je steun en zorgen tijdens de gehele dag!
De diepgang van deze ceremonie is zeer speciaal, net zoals de organisatie en de begeleiding van
jou !!

Hartstikke bedankt en tot de volgende keer.

Ruben

Ervaring 14

Uit mijn diepe interesse voor niet alleen het menselijk lichaam maar ook de geest en het spirituele aspect van ons bestaan kwam ik uiteindelijk bij Ayahuasca terecht. Na wat zelf onderzoek en ervaringen van vrienden en kennissen heb ik beslist ook zelf eens de reis te maken. Ik wist wel min of meer wat te verwachten maar toch is de beleving op zich niet altijd makkelijk onder woorden te brengen. Het is een krachtige plant met een eigen wil die diep vanbinnen laat zien waar je misschien (of waarschijnlijk) in het dagelijkse leven te weinig aandacht aan besteed of liever ontwijkt. Maar juist door sommige zaken aan de oppervlakte te brengen voel je je achteraf ‘meer mens’ dan voordien.
Julia omschreef het zelf nogal goed: Moeder Ayahuasca opent de deur tussen ons bewust zijn en onderbewustzijn.
Toen ik bij Julia aankwam voelde ik me meteen thuis en gerustgesteld. De begeleiding was super, er werd een veilige omgeving gecreëerd en de fijne muziekkeuze maakten van het geheel een onvergetelijke ervaring die nog lang nazindert.
Na het ontwaken kregen we nog een heerlijke fruitsla die ik ook niet snel zal vergeten. 🙂

Ken

Tot later!