Background-3

Omgeving

omgeving

 

Zoals de naam het al zegt is Ayahuasca Zuid-Limburg gelegen in het zuidelijkste gedeelte van Nederland.

Gelegen tussen België, 15 minuten rijden, en Duitsland, circa 15 minuten rijden.

In en rondom het kleine toeristen dorpje met stadsrechten kun je heerlijke boswandelingen maken, lekker op één van de gezelligste terrasjes van Nederland een drankje nuttigen, of na afloop een bezoek aan Thermae 2000 brengen.

Een prachtige natuur en geweldige omgeving om helemaal tot rust te komen.

De energie van de bossen, de grotten, de rust van de natuur, die dragen allemaal bij om de processen in je lichaam in goede banen te leiden en om de groei van je ziel te bevorderen.

Ayahuasca in Zuid-Limburg

Zuid Limburg is een prachtige omgeving om een Ayahuasca ceremonie bij te wonen. Wij liggen nabij het historische Valkenburg, een van de mooiste plaatsen in Zuid Limburg en Nederland. De natuur, de bossen, de Valkenburg grotten en de heuvels daaromheen dragen er allemaal aan bij dat uw Ayahuasca ervaring onvergetelijk wordt. Een Ayahuasca ceremonie wordt meestal verspreid over twee dagen (groepsceremonie, of een dagdeel (individuele en duo-sessies), en de periode dat u hier in Zuid Limburg bent is tegelijkertijd een mooie aangelegenheid om te ontdekken wat Valkenburg en omgeving te bieden heeft:

Natuur van Zuid Limburg

Zuid Limburg heeft een uniek heuvellandschap. De golvende plateaus met de vele beekdaaltjes ertussen en de bosrijke omgevingen rondom Valkenburg maken Zuid Limburg een serene en inspirerende omgeving. Zuid Limburg is dan ook de ideale plaats voor het bijwonen van een Ayahuasca ceremonie. De verbindingen met aan de ene kant de Belgische cultuur en aan de andere kant de Duitse cultuur laten goed zien dat Zuid Limburg eigenlijk geen grenzen kent. Zuid Limburg wordt dan ook het Land zonder Grenzen genoemd. Tijdens de Ayahuasca ceremonie zult u ook zien dat wij net als Zuid Limburg door grenzen heen kunnen zien. Grenzen die wij onszelf opleggen of opgelegd krijgen, maar door een breder perspectief te kiezen, kunnen begrijpen en mogelijk accepteren. Zuid Limburg is ook in zijn eigen karakteristiek een prachtige metafoor voor Moeder Ayahuasca.

Valkenburg kerstmarkt

De winterperiode is een prima tijd voor een Ayahuasca ceremonie in Valkenburg. Naar de Kerstvakantie toe is er namelijk de Valkenburg kerstmarkt. De Valkenburg kerstmarkt is de bekendste van Nederland. Door Valkenburg heen en ook rondom Valkenburg valt er van alles te ontdekken tijdens de Valkenburg kerstmarkt. Voor stelletjes, groepen maar ook gewoon voor uzelf is de Valkenburg kerstmarkt een onvergetelijke ervaring. En tijdens de Valkenburg kerstmarkt wordt er ook heel erg veel gedaan rondom de Valkenburg grotten.

Valkenburg grotten

Niet alleen rondom de Valkenburg kerstmarkt zijn er leuke activiteiten in de Valkenburg grotten, maar zijn deze ook leuk om voorafgaand aan of na de Ayahuasca ceremonie een bezoekje te brengen.

Kortom

Zuid Limburg en de omgeving van Valkenburg heeft ongelofelijk veel te bieden en is dus een inspirerende omgeving voor een Ayahuasca ceremonie. Ayahuasca Zuid Limburg verruimt uw geest en biedt nog eens een prima kans om Zuid Limburg te ontdekken. Weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan verder bij ‘Tarieven’ of neem contact op met Ayahuasca Zuid Limburg en we staan u graag te woord.

omgeving2