Background-2

Over ons

Mijn naam is Julia Kloosterman.

Na vele jaren ervaring in het verzorgen, onderhouden en preventief bezig zijn met de gezondheid van ons lichaam en geest, is de drang om met Ayahuasca samen te werken zo groot geworden dat ik heb besloten om zelf Ayahuasca ceremonies te gaan organiseren.

Ik heb de opleiding tot verpleegkundige gevolgd en ben hier een aantal jaren werkzaam in geweest. Onder andere in de bejaardenzorg, verpleeghuizen, wijkverpleging, zwakzinnigenzorg en in de psychiatrie.

Door negatieve persoonlijke relaties kon ik dit werk na een aantal jaren niet meer volhouden, en ben er uiteindelijk na 8 jaar mee gestopt. Na bijscholing ben ik terecht gekomen in de sportwereld en heb daar meer dan 25 jaar gewerkt.

Als jong meisje had ik al ervaringen met visioenen, en voelde als kleuter al dat er meer is tussen hemel en aarde. Daardoor ben ik me al heel jong gaan verdiepen in de spirituele kant, en de ziel van de mens.

Na de negatieve relaties die ik als jongvolwassene had ervaren vond ik dat het tijd werd om hiermee verder te gaan, omdat ik merkte dat ik door die blokkades in mijn dagelijks leven werd belemmerd.

Ik ben een cursus astrologie gaan volgen. Ik ging naar paranormale beurzen, ging mij verdiepen in aura-healing, voetzoolreflexmassage etc. Ik heb dit altijd in mijn vrije tijd gedaan, omdat ik qua werk nog altijd een lichamelijke uitdaging zocht.

De drang om mensen te begeleiden in hun geestelijke groei is echter nooit verdwenen, waardoor ik uiteindelijk terecht ben gekomen bij moeder Ayahuasca.

Zij heeft mij laten zien, voelen en ervaren dat ik nog niet klaar was met mijn leven, mijn doel.

Gelijk al bij de eerste ceremonie waaraan ik deelnam kwam heel duidelijk naar voren dat ik nog niet klaar was met de verwerking van oude trauma’s die ik als jonge vrouw had opgelopen. Moeder Ayahuasca liet mij zien dat ik alles had verbrand, mijn hele verleden. Het waren kilometerslange weilanden die afgebrand waren. Die plek in mijn hart was verdord, verbrand, dood. Zij heeft mij weer doen geloven in mezelf, dat ik die lege verbrandde ruimtes weer moet gaan opvullen, met liefde geven maar ook liefde toelaten, mensen helpen en begeleiden. Zij liet mij zien dat het kleine kleutertje op de goede weg was geweest, maar was verdwaald. En al heel snel was voor mij duidelijk dat ik deze ervaring met zoveel mogelijk mensen wilde gaan delen.

Uiteindelijk ben ik vanzelf bij de goede mensen terecht gekomen die me hierin verder wilden helpen, waarvoor ik zeer dankbaar ben. Inmiddels heb ik verschillende bijscholing gedaan om mensen nog beter te kunnen helpen en begeleiden tijdens hun reis. Zo heb ik de jaartraining gevolgd bij De Gewijde Reis, en aanlsuitend een opleiding tot Ademcoach gevolgd. Uit ervaring weet ik dat de combinatie van een ademsessie en Ayahuasca enorm veel kan betekenen. Het opent innerlijke blokkades waardoor je dichter bij de kern van jezelf kunt komen. Ook alleen een ademsessie kan enorm veel innerlijke processen openen/activeren en ervoor zorgen dat je meer in je lichaam kunt zijn en minder in je hoofd. Uiteindelijk is adem je levenselixer! Samen met andere begeleiders, mijn moeder en mijn partner heb ik uiteindelijk mijn droom kunnen waarmaken om samen met Ayahuasca te gaan werken.

Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om jou te mogen begeleiden tijdens je reis.

Samen met toegewijde begeleider(s) word je gedurende je reis liefdevol benaderd en gesteund. Wij doen er alles aan om jou een warm en veilig gevoel te geven zodat je je volledig kunt overgeven aan je reis.

We werken met kleine groepen tot max. zes personen, waardoor iedereen gedurende zijn reis voldoende aandacht krijgt wanneer dit nodig is. De mogelijkheid bestaat ook om een individuele of duo ceremonie aan te vragen. Voor info kijk onder de kop Tarieven en Data.