water

Veelgestelde vragen

Kan ik beter in een groep deelnemen of is het beter om aan een privé sessie deel te nemen?

Wij begrijpen dat het vaak moeilijk is om in een groep deel te nemen omdat je daar niemand kent en je jezelf bloot moet geven. Toch wordt het deelnemen aan groep vaker goed ontvangen. Iedereen komt om aan zichzelf te werken en daarom is er toch een verbondenheid binnen zo’n groep. Wij werken uitsluitend met kleine groepen waardoor het vaak rustiger blijft dan in grote groepen. Mocht je hier toch moeite mee hebben dan bestaat de mogelijkheid om privé-, en/of duo sessies te reserveren.

Waar en hoe kan ik me aanmelden?

Door eenvoudig via het contactformulier ons een bericht te sturen. Vul hierbij goed je naam en e-mailadres in, en wij zullen dan z.s.m. contact met je opnemen. Hierbij kun je al aangeven of je liever aan en groep-, of privé/duo sessie wilt deelnemen.

Ik gebruik medicijnen, moet ik dat doorgeven?

JA!! Geef ten alle tijden door wanneer je medicijnen gebruikt.  Welke, hoeveel en/of wanneer je de laatste hebt ingenomen. Houdt ook rekening met tandartsbezoek/verdoving.

Wat mag ik wel/niet eten de dagen voor de ceremonie?

Één week voor de sessie kan je het beste onderstaande voeding vermijden;              deze voedingsmiddelen bevatten tyramine en geven daardoor een risico op grote bloeddrukstijgingen.

  • Alcohol, maar ook alcoholvrij bier (i.v.m. biergist)
  • Gist in vitaminesupplementen, Marmite, Tartex.
  • Oude kaas, smeerkaas, smeltkaas, diverse soorten als Brie, Camembert, Emmentaler, Gorgonzola, etc.
  • Kippenlever, salami, cervelaatworst, andere vlees-, vis- of wildsoorten (vooral als ze niet vers zijn), sojasaus, sojapasta, tempeh (tahoe mag wel).

Hoelang werkt het? Wanneer kan ik weer naar huis?

De werking van Ayahuasca duurt gemiddeld 3 tot 6 uur. Wij raden iedereen aan die aan een ceremonie deelneemt, om met het openbaar vervoer te komen, of wordt opgehaald.

Moet ik iets meenemen?

  • Comfortabele kleding/huispak
  • Sloffen
  • je eigen kussen. Er is een kussen aanwezig, maar mocht je liever je eigen kussen gebruiken dan kan dat uiteraard
  • een voorwerp of foto die van belang is