apple-tree-flowering-spring-sun-light-bright-dandelions

Waarom Ayahuasca?

Waarom een Ayahuasca ceremonie bijwonen

Deelnemen aan een Ayahuasca ceremonie is een fantastische manier om je ziel te reinigen en geest te verruimen. Vaak zijn er door het leven vele patronen opgebouwd en/of trauma’s opgelopen waardoor je een stukje van jezelf bent kwijt geraakt. Het doel van Ayahuasca is om deze verloren zielstukken weer te vinden en weer eigen te maken. Tijdens de ceremonie krijg je twee keer de Ayahuasca aangeboden en begeleiden wij je naar een prachtige ervaring. Je leert tijdens de Ayahuasca ceremonie om te verwerken en loslaten. Centraal in de Ayahuasca ceremonie staat het loslaten van het ego en het (her)vinden van je ziel. In Ayahuasca Nederland staan wij bekend om onze uitstekende begeleiding tijdens de Ayahuasca ceremonie waarin jij centraal staat. Een Ayahuasca ceremonie is een uniek ritueel waarbij je prachtige nieuwe ervaringen opdoet. En omdat dit allemaal heel erg nieuw is, zorgen wij er voor dat dit proces goed verloopt. Velen voor jou hebben fantastische Ayahuasca ervaringen opgedaan en doorbraken gehad waarbij ze weer hun leegtes op konden vullen met positieve perspectieven.

Wat u moet doen voorafgaand aan de Ayahuasca ceremonie

Een Ayahuasca ceremonie wordt bij ons op verschillende manieren georganiseerd. Echter, wij beginnen altijd om eerst goed te informeren over het risico en om handvatten te bieden die ervoor moeten zorgen dat de Ayahuasca ceremonie goed verloopt. Ayahuasca is geen schadelijk middel, maar in combinatie met andere middelen en een verkeerde voeding kan het wel gevaarlijk reageren. Wij zijn binnen Ayahuasca Nederland dan ook een professioneel team dat een goede begeleiding vooropstelt. Belangrijk om goede Ayahuasca ervaringen te krijgen, is door jezelf goed te houden aan:

  • Het samengestelde dieet
  • Het inlezen in het gebruik van Ayahuasca
  • Het professioneel laten begeleiden tijdens het ritueel

Onder de kop ‘Gezondheidsinformatie’ vind je goede info over de Ayahuasca ceremonie en alles wat daarbij komt kijken. Uiteraard ben je ook van harte welkom om je door ons persoonlijk te laten informeren zodat je uiteindelijk de beste Ayahuasca ervaringen krijgt.

Ayahuasca ceremonie bijwonen

Een Ayahuasca ceremonie begeleiden wij voor zowel groepen tot maximaal zes personen als individuele en duo-sessies. Wij houden de groep voor de Ayahuasca ceremonie het liefst klein zodat iedere aanwezige de persoonlijke aandacht krijgt die nodig is tijdens de Ayahuasca ervaringen. Voor groepen organiseren wij tweemaal per maand een Ayahuasca ceremonie op zaterdag. Wil je individueel of met zijn tweeën Ayahuasca ervaringen opdoen, dan organiseren wij daarvoor op dinsdag en zaterdag een Ayahuasca ceremonie.